Paula zoekt peters of meters


Paula kwam bij ons terecht in december 2017, net voor Nieuwjaar. Een boer stopte met zijn bedrijf en dit was het laatste rund op het bedrijf: een koetje van toen 14 maand oud. Een werking die zich bezig houdt met zwerfkatten (Hoop voor zwervertjes) ging er langs om meer dan 20 katten te herplaatsen en ze trokken zich ook het lot aan van deze koe.
Geld om haar vrij te kopen werd gevonden maar men zocht nog een opvangplaats. De Ark van Pollare vzw heeft haar dan onder de vleugels genomen… en gelukkig maar! Want na tests bleek ze positief te zijn op Neospora, een parasiet waar ze nooit meer vanaf komt.
Positief testen op Neospora is genoeg om de koop van een rund te herroepen. Dus op eender welk bedrijf waar Paula was terecht gekomen, was de volgende logische stap het slachthuis geweest. Een rund met Neospora kan namelijk geen kalfjes krijgen, de zwangerschap wordt halfweg afgebroken en het kalfje wordt geaborteerd.

Maar in de Ark worden geen dieren gefokt dus mag ze hier gerust haar leventje slijten.

Het zijn wel echte veelvraten dus zoeken we financiële steun!
We zoeken dus peters of meters die 20 euro per persoon kunnen bijdragen. Voor dat bedrag heeft ze iedere dag verse groenten, korrels, gras, hooi en warm stro onder haar bips om op te slapen.

Huidige peters/meters:
– Anne Vanmeenen
– Christiane Wauman
– Vroenhove Anja
– Vincent en Siska
– Natasja De Decker

Er zijn momenteel 5 peters en meters voor Paula.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier? En er zijn nog plaatsen open?
Geef bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.