Baronneke zoekt peters of meters


Baronneke werd ons toevertrouwd door een dame die erg veel van hem heeft gehouden en nog steeds van hem houdt. Zij, maar zeker ook haar echtgenoot. Hij was de man die steeds de zorg voor Baronneke op hem nam. Helaas sloeg het noodlot toe en werd de man in in kwestie ernstig ziek. Door deze ziekte moest het koppel verhuizen naar een appartement waar helaas geen ruimte was voor Baronneke. De echtgenote heeft ervoor gekozen om Baronneke onder te brengen in de Ark van Pollare vzw en uit respect voor het koppel dat deze keuze maakte en gezien de hogere leeftijd van Baronneke, besloten we dat hij hier kon blijven.

Hij heeft zijn naam niet gestolen en gaat als baron door het leven. Hij houdt van het leven zoals het is en vraagt regelmatig om extra aandacht, die we hem uiteraard graag geven en waar we meer dan eens uitgebreid de tijd voor nemen.

Voor hem zijn we op zoek naar peters of meters die elk 8 euro kunnen sponsoren. Voor deze centjes kan Baronneke blijven genieten van dagelijks vers fruit, verse groentjes, korreltjes, onbeperkt hooi en een slaapplek vol warm stro.

Huidige peters en meters van Baronneke:

– Sara Minne
– Lieve Vehent
– Veerle De Bondt
– Joke & Georgy
– Tiebe Coppieters
– Sofie Marbais
– Viviane De Koster

Momenteel zijn er 7 peters en meters voor Baronneke.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier? En er zijn nog plaatsen open?
Geef bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.