Dank


Hier zetten we de bedrijven of organisaties die reeds iets deden voor ons in de kijker. Door hen te steunen, steun je ons ook. Want hoe meer klanten zij hebben, hoe sneller ze iets voor ons kunnen doen. Vaak komt het er eigenlijk op neer dat het een goede zaak is de lokale zelfstandigen/bedrijven te steunen. Wie koopt er anders een steunkaart van het lokale asiel? Of wie sponsort de schoolfuif van uw zoon/dochter om zo de laatstejaarsreis naar Italië betaalbaar te houden?
Bezoek zeker eens de website van deze gulle sponsors of nog beter… breng hen een bezoekje, ze zijn het stuk voor stuk meer dan waard!
Ook politieke partijen steunen ons en net zo goed worden zij vermeld op deze pagina, ongeacht onze eigen persoonlijke voorkeur. De Ark van Pollare vzw doet niet aan politiek maar neemt alle donaties aan in het belang van de dieren. Deze hebben geen politieke voorkeur, dus de Ark van Pollare vzw ook niet!

 

 

 

 

Confisserie Jacobs Confiserie Jacobs – Ninove                                     bakkerijenBakkerij Bické – Ninove

  Kantoor D’Haeyer Brakel                                         home-kunstgras Het opperste bos

decroone Hotel De Croone

spar-logo 100x100 Spar Denderwindeke                                                  9400 - FNAFotografie Nauiskaä Asselman