Max zoekt peters en meters
Max is een bokje dat na een moeilijk verhaal bij ons binnen kwam in 2020. Een dame werd opgenomen in het ziekenhuis en daardoor kwam Max tijdelijk bij ons wonen.
Op een bepaald moment zag het er slecht uit voor de eigenares en er werd ons gevraagd door de familie om Max ter adoptie te zetten.
Dat lukte niet meteen want Max had een voedingstekort dat zich uitte in een slechte vacht en enkele andere kleine problemen. En die wouden we eerst opgelost zien.

Tegen de tijd dat Max er weer bovenop was en hij naar de weide verhuisde waar de geitjes ter adoptie zitten, kregen we het nieuws dat de eigenares toch weer aan de beterhand was en terug naar huis zou kunnen keren.
Maar Max zou wel niet meer terug kunnen.

Toen kwam de vraag of Max hier niet kon blijven, omdat dan nog bezoek mogelijk was door de vorige eigenares en de familie.
We hadden de Max al in ons hart gesloten en besloten deze vraag in te willigen.

En zo zal Max hier zijn verdere leventje slijten. Op aangepaste voeding voor geitjes.

Voor hem, Max, zoeken we mensen die 8 euro per maand willen sponsoren. Voor die centen kan Max blijven genieten van fruit, groentjes, korrels, onbeperkt hooi en veel warm stro in zijn nachthok.

Huidige peters en meters van Max:

– Chloe Somville
– …

Momenteel is er 1 peter of meter voor Max.

Je wil het engagement aangaan voor dit dier? En er zijn nog plaatsen open?
Geef bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. Kies als mededeling de naam van het dier.
U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be).
Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.
U kan zelf, indien gewenst, ten allen tijde deze permanente opdracht weer stopzetten. U hoeft geen reden op te geven, maar laat de stopzetting even weten via mail. Zo kunnen we daar rekening mee houden en eventueel op zoek gaan naar andere peters of meters.
De Ark van Pollare vzw dankt u om een peterschap of meterschap te overwegen.