Meter of peter worden?


Ook u kan meter of peter worden van een dier!

Wat doet u? U kiest het dier waarvoor u zich wil engageren. U geeft bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE71 3631 3202 9669 op naam van Ark van Pollare vzw. U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (info@arkvanpollare.be). Indien we mogen, plaatsen we dan uw naam bij het betreffende dier als peter of meter. Indien u liever anoniem blijft, respecteren we dat uiteraard.

Wat doen wij? Bij speciale gelegenheden sturen we je een update over het betreffende dier zodat je op de hoogte blijft van het reilen en zeilen, de gezondheidstoestand, etc… Eenmaal per jaar nodigen we alle peters en meters uit voor een glaasje en een hapje en uiteraard… voor een bezoek aan het dier waarvoor je je engageert. Zo kan je jaarlijks persoonlijk komen kijken waar jouw centen worden voor gebruikt.

Peter- en meterschappen zijn in het leven geroepen om de dagdagelijkse kosten van voeding, huisvesting e.d. te kunnen blijven dragen voor de permanente bewoners. Extra kosten zoals dierenarts e.d. passen wij volledig zelf bij met de vzw. Daar organiseren we activiteiten voor (Rockfestival, Comedy-avond,…)

Wil u zich mee engageren voor een arme stakker?
Kies dan hieronder uit welk dier en welk engagement je het meeste aanspreekt en ga ervoor! Klik gerust op de foto’s voor meer info. We danken je alvast!

In de Ark van Pollare verblijven ook permanente bewoners. Zij zijn te ziek, te oud, te verwaarloosd,… voor adoptie. Maar hun aantal groeit ieder jaar en we zoeken dus mensen die zich financieel mee willen ontfermen over enkele permanente blijvers.
Ook zijn er dieren die een heel lange periode bij ons verblijven maar uiteindelijk toch kunnen verhuizen. Ook voor hen vragen we soms hulp tot aan hun verhuis.
Sommige dieren komen, helaas, ook te overlijden.
Dat laten wij dan aan de peters of meters persoonlijk weten zodat ze hun peter- of meterschap kunnen stop zetten. Uiteraard is men vrij om dan te kiezen of men een ander dier gaat steunen of er definitief mee stopt. Wat we uiteraard zouden betreuren maar anderzijds ook zouden begrijpen. Men kan trouwens ten allen tijde een meter- of peterschap stop zetten. Dit doen we omdat iemands financiële toestand kan veranderen in de loop der jaren en we daar alle begrip voor hebben. Voor de ene is 20 euro per maand quasi niets en voor anderen is 5 euro per maand dan weer heel veel geld, we begrijpen dat.

De Ark van Pollare vzw.

Onze dieren die een meter of peter zoeken:

Bruno zoekt peters en meters: 20 euro per maand

Gilbert & Mathilde zoeken peters en meters: 15 euro per maand

Arno zoekt peters en meters : 12 euro per maand

 Rika zoekt meters en peters: 20 euro per maand.

 Izma zoekt peters en meters: 6 euro per maand.

 Bo en Jack zoeken nog peters en meters: 15 euro per maand.

  Seppe en Indy zoeken nog peters en meters: 15 euro per maand.

  Jade zoekt nog peters of meters: 12 euro per maand.

  Kuzco zoekt nog peters of meters: 12 euro per maand.

  Jaquelientje zoekt nog peters of meters: 12 euro per maand.

  Bert & Bea zoeken nog peters of meters: 8 euro per maand.

  Pommeline zoekt nog peters of meters: 12 euro per maand.

Onderstaande dieren zoeken geen meters of peters meer. Ze zijn ofwel over geplaatst naar een andere locatie of ze zijn, helaas, overleden. Uiteraard blijven ze wel op de website staan, vergeten doen we hen nooit.

  Lore zoekt geen peters of meters meer (+ 21/10/2021)

Max zoekt geen peters of meters meer. (+ 1/10/2020)

 Kobe en Simba zoeken geen meters of peters meer.

 Ideale zoekt geen peters of meters meer.

 Baronneke zoekt geen peters of meters meer.

  Kwakkel zoekt geen peters of meters meer.

  Ray zoekt geen peters of meters meer.

  Paula zoekt geen peters of meters meer.