Ambassadeur/Sympathisant van onze vereniging: Urbanus


“Ik kwam gewoon eieren kopen in den ark, maar de kiekens hingen der nog aan… Weet je dat het eens zo hard waaide dat een kip drie keer op een dag hetzelfde ei heeft gelegd? Dat ei waaide daar altijd terug in! Enfin, ik ga ook stoppen.
Ik heb de Ark van Pollare bezocht en vond het werk dat ze er deden best interessant. Met m’n druk agenda kan ik helaas niet zelf de schop nemen en dagelijks gaan helpen. Maar een verhaal voor een strip zit er zeker in! Ik vermoed dat in 2015 Urbanus in een strip de Ark van Pollare gaat bezoeken en dat de Ark een voorname rol gaat krijgen. De Ark van Pollare leent zich hier wel toe.
Ik kocht hier zelf ook ex-legbedrijf-kipjes en kan de gedachte en het idee erachter wel volgen. Mijn vorige kippen zijn gestorven van ouderdom. Deze verneuzelde kipjes zien er binnenkort weer prima uit en als ik daar af en toe eitjes kan van eten ben ik al lang content. Het zal een leuk weerzien worden, als het stripverhaal klaar is, want dan kom ik het hier zeker en vast voorstellen aan de pers!”

 

Foto’s: Nausikaä Asselman