Peter/Ambassadeur van onze vereniging: Bert Gabriels


“Het initiatief leek me meteen een prachtig idee en ik wou meteen meer doen dan enkel maar een ‘like’ sturen op facebook. Er was wel even twijfel omdat als je zoiets doet, je er ook echt tijd moet voor hebben. En helaas, tijd is niet altijd evident in onze sector. Maar, we gaan ervoor en ik ga echt mijn best doen om het goed te doen! Weinig mensen weten dat trouwens, maar ik ben opgegroeid op de boerenbuiten.
Mijn “thuis” was een boerderij. Het is eigenlijk pure nostalgie om opnieuw af en toe omgeven te zijn door dieren. Al zal hier niet steeds het mooie naar boven komen, het feit dat we a
llemaal samen proberen om de dieren een beter leven te geven of een volwaardige oude dag, moet genoeg zijn om hier voor te gaan! En anders is er nog steeds de barbecue! Damned! Nu doe ik het weer. Uiteraard gaan er geen dieren van ‘de ark van Pollare’ op de barbecue, maar soms zijn dat soort moppen gewoon sterker dan mezelf. We gaan het hierbij houden, straks krijgen ze er nog spijt van en krijg ik m’n C4.”

 

 

Foto’s: Nausikaä Asselman