Sympathisant van onze vereniging: Pascal Braeckman


“Die gasten van de Ark van Pollare dienen toch wel een nobel doel en dat is niet evident de dag van vandaag. Gezien mijn drukke schema als klankman voor vele programma’s, kan ik eigenlijk veel te weinig doen voor die gasten. Maar eenmaal per jaar ga ik me toch proberen in bochten te wringen om op die mensen hun fuif te draaien. Eigenlijk is dat plezant, zo direct contact met het publiek. En ge ziet ook direct aan wat ge mee werkt: Een enthousiaste ploeg van vrijwilligers die samen steeds hetzelfde doel nastreven.
Als ik dat zo eens bekijk op hun facebook zitten die ook weinig stil. Maar dan in stilte… Hun werk komt achteraf niet op tv. Ik krijg de vraag om mee te werken voor een goed doel niet echt dagelijks maar toch zeker wekelijks een paar keer. Helaas moet ik selectief zijn in de goede doelen die ik steun: Ik zit veel in het buitenland, heb een gezin,… het is nu al niet evident om alles te combineren. Waarom ik nu precies de Ark wel steun, is persoonlijk maar zo heel veel zullen ze in de Ark aan mij ook niet hebben: de stallen bvb moeten ze zelf blijven uitkuisen. Maar platen draaien is een vroegere hobby van me en als ik met vinyl mag goochelen voor de mensen van de Ark, dan doe ik dat graag. En al helemaal als ze me verzekeren dat ze daar beter van worden. Voordeel is ook dat hun fuif in thema 80/90/2000 ligt, dat is zuiver mijn stijl!”